Lægehuset er en kompagniskabspraksis, hvilket betyder at du som patient er tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. Du kan naturligvis altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge den eller de læger der er tilrådighed på det pågældende tidspunkt.

I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som efteruddannelsessted for læger som planlægger at blive praktiserende læger eller hospitalslæger. Uddannelseslægen arbeder tæt sammen med en ældre kollega fra lægehuset, der står som garant for at det sundhedsfaglige arbejde er korrekt. I forbindelse med uddanelsesforløbet kan konsultationerne blive optaget til senere gennemgang – men kun ved accept fra patienten

Der er rigtig mange ting, der er som det plejer, men der er også ting, der er forandret efter den 2. januar 2018.

Telefontid.
Telefonen er åben mandag – torsdag fra kl. 8-14, fredag fra kl. 8-12, hvor du bla. kan bestille tider og medicin.
Lægerne sidder ikke længere ved telefonen mellem kl. 8 og 9, men har du brug for at tale med en læge, ringer vi tilbage til dig.

Fra 1. januar 2018 har klinikken akut åben hver dag fra kl. 8 – 8.45.
Det betyder, at du ikke skal ringe først, men bare kan komme i klinikken ved akut sygdom, som f.eks feber, akut opstået smerter, ondt i øre og hals, ved mistanke om øjenbetændelse, små sår, faldet og slået dig, udslæt eller andet, der er kommet i løbet af de sidste dage.

Selvbetjening.
Vi anbefaler du opretter dig på vores hjemmeside. Her kan du bestille tider, medicin og stille spørgsmål til os om ikke akutte ting. Det er også via hjemmesiden du får svar på blodprøver og andre undersøgelser.

Med venlig hilsen
Lægerne i Sunds